top of page

Te koop

Huis in de Saône et Loire nabij Saint-Gengoux-le-National

Referentie:

M53571

Locatie:

Saint-Gengoux-le-National

128000

Omschrijving

Ruim dorpshuis met veel mogelijkheden
In een typisch Bourgondisch dorp staat dit speels ingedeelde woonhuis. Samen met enkele bijgebouwen staat het gegroepeerd rond een gedeeltelijk overdekte binnenplaats. De speelse indeling en de ruimte bijgebouwen bieden veel mogelijkheden. Ook de ideale ligging, in een dorp, midden in de Bourgogne maken dit tot een ideaal object voor bijvoorbeeld chambres d’hôtes of gîtes.
Indeling
Op een perceel van 638 m2 staat dit woonhuis met een woonoppervlak van ± 145 m2. Er zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. Er zijn verschillende bijgebouwen.

Woonhuis
Woonverdieping
De woonverdieping bevindt zich op de eerste etage. Via een verwarmde veranda (8,2 m2) komt u in een zitkamer (18,8 m2) met lichte tegelvloer en schouw met houtkachel. Badkamer (5,6 m2) met douche, wastafel, toilet en bidet. Separaat toilet (2,2 m2). Keuken (9,3 m2) met alle apparatuur. Eetkamer (21,6 m2) met parketvloer met aansluitend een woonkamer (33 m2) met lichte tegelvloer, gedeeltelijk balkenplafond en grote authentiek schouw met houtkachel. Vaste trap naar een mezzanine met mogelijkheid tot extra slaapplaats.
Slaapgedeelte
Op het zelfde niveau als de woonkamer bevindt zich het slaapgedeelte met twee zeer ruime slaapkamers van 17,9 m2 en 21,9 m2, een separaat toilet van 2,8 m2 en een dressing van 6,6 m2.
Zolder
Boven de keuken en woonkamer is een grote zolder die in gebruik is als derde slaapkamer en opslagkamer.

Bijgebouwen
Er zijn diverse bijgebouwen en aanbouwen rondom de gedeeltelijk overdekte binnenplaats: Keuken en zomerwoonkamer, 3 kelders, een werkplaats en een grote schuur.

Tuin
Behalve de binnenplaats met overdekt gedeelte is er een aangelegde tuin met vijver, zonnig terras en pergola.

Omgeving
Gelegen in een gezellig Bourgondisch dorp. In de naastgelegen dorpen (3 en 5 km) zijn supermarkten, winkels voor de dagelijkse boodschappen, postkantoor en diverse restaurantjes en bars. Het wereldberoemde Cluny (abdij) en de fraaie steden Chalon sur Saone en Macon liggen op een half uurtje rijden.

Bijzonderheden
Dit huis is goed onderhouden, goed geïsoleerd en beveiligd. Er is dubbele beglazing en elektrisch bedienbare rolluiken. Er is centrale verwarming en 2 houtkachels. Het huis is aangesloten op de riolering. Het huis is direct bewoonbaar.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

145

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

638

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Stookolie

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen

bottom of page