Te koop

Vakantiehuis in de Gard nabij Barjac

Referentie:

M51030

Locatie:

Barjac

99000

Omschrijving

Ruime vakantiewoning op bungalowpark in de Gard
In de prachtige Gard, omgeven door veel natuurschoon, staat deze 6 persoons bungalow op een gezellig familiepark. Deze bungalow staat op een groot eigen perceel van liefst 625 m2, gunstig gelegen t.o.v. de receptie en het zwembad. Op het park zijn behalve het zwembad voor het hele gezin, ook tennisbanen, een sportterrein en een speeltuin. De overige eigenaren zijn voornamelijk Nederlandstalig. Ook ideaal voor de verhuur.
Indeling
Op een eigen perceel van 625 m2 staat deze geheel gelijkvloerse bungalow met een woonoppervlakte van 57 m2. Er zijn 3 slaapkamers en in badkamer. Op het perceel staat een houten tuinhuis.

Woning
De woning is uitgebouwd met een extra slaapkamer en een verlengde woonkamer. In de hele woning ligt een lichte tegelvloer en een schuin balkenplafond. Woonkamer met openhaard met inzethoutkachel, dubbele terrasdeuren en een open keuken. Ruime master bedroom (15 m2) met terrasdeuren naar het zijterras. 2 Slaapkamers waarvan 1 met deur naar het achterterras. Badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Tuinhuis
Houten tuinhuis (6 m2) voor opslag van tuinmeubilair, -gereedschap, fietsen, etc.

Tuin
Het ruime perceel (625 m2) is fraai begroeid met volwassen bomen en struiken. Het is zeer onderhoudsvriendelijk. Direct om het huis liggen diverse terrassen (grind) die door de begroeiing rondom privé gelegen zijn. In de tuin staat een houten tuinhuisje voor opslag van tuinmeubilair en -gereedschap. Tegen het huis is een opslag voor openhaardhout. Er is een eigen parkeerplek.

Omgeving
Het park is gelegen temidden van uitgestrekte bossen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In het naastgelegen dorpje wordt ’s zomers van alles georganiseerd. Ook is er een weekmarkt, supermarkt, slager, bakker, huisarts, postkantoor, kapper en verschillende restaurants en gezellige terrasjes. Alle voorzieningen in het historische stadje Uzès op een half uurtje rijden. Bezienswaardigheden als de Pont du Gard, Avignon en Nîmes op een klein uurtje rijden.

Bijzonderheden
Het huis is rondom voorzien van luiken of traliewerk en buitenverlichting. Alle ramen hebben horren. De meeste andere eigenaren zijn Nederlandstalig. De receptie (NL/F) wordt het grootste gedeelte van het jaar bemand. De parkkosten zijn laag en de verhuurmogelijkheden uitstekend.

Type eigendom

vinkje.png

Vakantiewoning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

57

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

625

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Elektrisch

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen