Te koop

Restaurant + gîte in de Bas-Rhin (Alsace) nabij Wasselonne

Referentie:

M32567

Locatie:

Wasselonne

590000

Omschrijving

Gezellig bar-restaurant met groot woongedeelte en gîte
In een gezellig, typisch streekdorp in het ‘Zwitserland van de Alsace’, staat deze bar-restaurant met op de eerste en tweede verdieping een zeer ruim opgezet woongedeelte. Er is een gîte / gastenverblijf met een eigen ingang. Ideaal om te verhuren. Het dorp is een geclassificeerd als Station Verte en ideaal gelegen midden in een toeristisch gebied. De ligging is centraal in het dorp aan de doorgaande weg. Alle vergunningen zijn aanwezig (License IV).
Indeling
Op een perceel van ± 10.000 m2 staat dit horecapand met woongedeelte en separate gîte met een totale vloeroppervlakte van 550 m2 verdeeld over 3 verdiepingen en gîte.

Woongedeelte
Het woongedeelte is gelegen op de 1 set en 2 de verdieping van het pand.

Etage 1 – Woonverdieping
Grote hal met toegang tot voor- en achterterras. Open woonruimte (120 m2) met daarin zithoek, eethoek, goed ingerichte keuken en een zitje voor de handgemaakte kacheloven in het midden van de ruimte. Luxe toilet. Trap naar etage 2.

Etage 2 – Slaapverdieping
Grote hal met toegang tot alle ruimtes op deze verdieping. Grote slaapkamer, grote modern ingerichte badkamer. De badkamer is ook toegankelijk vanuit de slaapkamer. (Slaap)kamer nu in gebruik als kleedkamer. Gastenverblijf met L-vormige slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bar-Restaurant gedeelte
Entree hal. Bar, bistro gedeelte (55 m2 /20 couverts), feestzaal (65 m2 / 60 couverts). Zomerterras (40 m2 / 36 couverts). Keuken (40 m2) professioneel ingericht. Toiletblok. (Wijn)kelder (25 m2) ook voor opslag.

Gîte
Vrijstaande gîte met eigen ingang, terras en warmwatervoorziening. Woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Wellness ruimte
Grote wellnessruimte (100 m2) met veel lichtinval door de hoge plafonds (3 m) en vele ramen. 8 Persoons whirlpool, Hans Grohe douchetempel, modern toilet, wastafel.

Garage
Zeer ruime garage voor grote / 3 kleinere auto’s. Hoge roldeur zodat ook een camper erin kan. Apart tuinhok voor tuingereedschap. Voor het pand zijn eigen 7 parkeerplaatsen.

Tuin
Op het terrein van 10000 m2 is 2000 m2 ingericht als tuin. Achter het pand is een zeer groot achterterras en een trap naar de tuin met een opzet zwembad (ø 5 m)

Omgeving
Gelegen aan de doorgaande weg aan de rand van een toeristisch dorp (Station Verte) in een toeristische streek met een lang seizoen (april-november). In het gezellige dorp zijn winkels, en de belangrijkste voorzieningen. Er is een grote camping die veel klandizie oplevert. De streek met veel natuurschoon trekt een internationaal publiek. Je kan er eindeloos wandelen, fietsen of van de vele bezienswaardigheden en pittoreske stadjes.

Bijzonderheden
Het hele pand is goed geïsoleerd en uitstekend onderhouden. De uitgebreide inventaris is inbegrepen. Inclusief de License IV. Bij een bezichtiging zijn de inventarislijst en de omzetcijfers ter inzage.

Type eigendom

vinkje.png

Commercieel pand

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

32567

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

10000

Slaapkamers

5

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

4

Verwarming

Warmtepomp

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Bebouwde kom