top of page

Te koop

Orangerie in de Maine-et-Loire nabij Baugé-en-Anjou

Referentie:

M53149

Locatie:

Baugé-en-Anjou

879000

Omschrijving

Orangerie met 3 appartementen in authentieke orangerie met stallen
Op een chateau domein van 23 hectare staat deze authentieke orangerie. In één van de zijvleugels zijn drie woongedeeltes ingericht die als separate appartementen kunnen dienen, en ook prima samengevoegd kunnen worden tot een groot geheel met een totale woonoppervlakte van liefst 251 m2. Het omliggende domein is prachtig. Met het chateau, de vijvers en het uitstekend onderhouden park en tuinen. De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond.
Indeling
Op een perceel van 23 hectare staat het kasteel met diverse bijgebouwen, waaronder deze orangerie waarin in een vleugel deze 3 appartementen met een totale woonoppervlakte van 251 m2 verdeeld over 3 woonlagen waarvan de onderste gedeeltelijk sous-sol. In de andere vleugel zijn de bijbehorende stallen met 5 boxen en een vloeroppervlakte van 91 m2. Het park, de tuinen, het zwembad en verschillende gemeenschappelijke ruimtes zijn in mede-eigendom.

Appartement 1 / begane grond (96 m2)
Hal, trapportaal (2,5 m2) met originele tometten vloer en eiken trap naar de 1ste verdieping. Grote open woonruimte (86 m2) met hoge gewelfde plafonds, tegelvloer, houtkachel, elektrische radiatoren, 3 dubbele deuren naar het terras en een open keukenopstelling met alle apparatuur. Bijkeuken (3,3 m2). Badkamer (4,4 m2) met douche, wastafel en toilet.

Appartement 2 / 1ste verdieping (70 m2)
Deze verdieping is verdeeld in 2 woongedeeltes. Open woonruimte (40 m2) met hoge plafonds, elektrische radiatoren, keukenhoek met alle apparatuur en dubbele deur naar klein terras en een gedeelte met een schouw met houtkachel. Badkamer (6 m2) met douche en wastafel. Gang (6,2 m2) met separaat toilet (1,5 m2). Woongedeelte 2 met schouw en houtkachel. (Badkamer (5,8 m2) met tometten vloer, ligbad, wastafel, bidet en toilet. Hal (5,1 m2) met trappenhuis naar de andere verdiepingen.

Appartement 3 / 2de verdieping (80 m2)
Woongedeelte (29 m2) met houten vloer, fraai balkenplafond, elektrische radiatoren, en rvs keuken met alle apparatuur. Klein balkon toegankelijk via dubbele deuren, met uitzicht over het park.
Overloop/gang (7,6 m2), zitje (3,2 m2), toilet met wastafel). Grote badkamer (11,7 m2) met tometten vloer, ligbad, douchecabine, wastafel. 2 Ruime slaapkamers (15 en 16,3 m2).

Stallen
2 Stallen (42 en 49,5 m2) met 2 en 3 boxen.

Buanderie / cave
Aangrenzend aan het terras is een buanderie / cave (10 m2) met wasmachine aansluiting.

Tuin
De orangerie in U vorm heeft een terras aan de buitenzijde van de begane grond en een terras op de binnenplaats toegankelijk vanuit de 1ste verdieping. De orangerie is fraai gelegen naast het chateau en andere bijgebouwen in een fraai onderhouden park van 24 hectare met vijvers en een groot verwarmd zwembad.

Omgeving
In het dorp op 1,5 km kunt u de dagelijkse boodschappen doen. De fraaie omgeving is zeer rustgevende. De streek is bij uitstek geschikt om te fietsen, te wandelen en paard te rijden In de nabije omgeving bevinden zich diverse top golfbanen. In toeristische plaatsen als Angers en Le Mans is het prima shoppen en terrasjes pikken. Of bezoek de andere kastelen of historische plaatsjes in de romantische de Loire vallei.

Bijzonderheden
Dit object biedt door zijn indeling vele mogelijkheden: Gebruik als één groot woonhuis of als 3 losse appartementen waarbij u 1 of meerder appartementen kunt verhuren. De verhuurmogelijkheden zijn prima. De staat van onderhoud is goed. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van het chateau domein. De vereniging van eigenaren is financieel gezond en de overige eigenaren zijn voornamelijk Nederlandstalig.

Type eigendom

vinkje.png

Domein/Landgoed

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

251

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

251

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

4

Verwarming

Elektrisch

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Lauzes

Ligging

Afgelegen

bottom of page