Te koop

Kasteel / château in de Saône-et-Loire nabij Saint-Gengoux-le-National

Referentie:

M01471

Locatie:

Saint-Gengoux-le-national

1250000

Omschrijving

Sprookjesachtig Château op een parkachtig landgoed van 13 hectare
Bij een klein dorpje in de Bourgogne, omringd door een prachtig aangelegd landgoed van 13 hectare, staat dit sprookjesachtige kasteel. Het kasteel is nu ingericht als luxe chambres d’hôtes maar het kan ook uitstekend als woning gebruikt worden. De separate grote gastenwoning is van alle gemakken voorzien. Er is een galerieruimte, paardenstallen en garages en schuren. Het uitzicht is adembenemend. Een fantastisch bezit midden in een bourgondische omgeving waar veel te beleven en te zien is. Maar u kunt natuurlijk ook altijd gaan wandelen of paardrijden op uw eigen landgoed.
Omschrijving
Op een landgoed van 13 hectare staat dit kasteel met een woonoppervlakte van 800 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Er is een zolder en een kelder. Er zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers. De gastenwoning heeft 2 slaapkamers, een badkamer en een doucheruimte.

Indeling
Kasteel
Het kasteel heeft inclusief de kelder en zolder 4 verdiepingen met een vloeroppervlakte van 400 m2 per verdieping. Hal met prachtige stenen trappartij, grote woonkamer, eetzaal, woonkeuken met alle apparatuur, bijkeuken. 5 Grote slaapkamers.

Gastenwoning
De vrijstaande gastenwoning heeft een rustieke séjour met open haard, grote keuken met authentieke schouw en houtkachel. 2 Slaapkamers, balkon. Badkamer met ligbad, aparte doucheruimte, toilet.

Bijgebouwen
Atelierruimte. Paardenstal met verschillende boxen. Garage, schuur

Omgeving
Gelegen op een prachtig aangelegd park van 13 ha met schitterend uitzicht. In de directe omgeving zijn heel veel activiteiten mogelijk o.a. wandelen of paardrijden. Dagelijkse boodschappen in Saint-Gengoux-le-National ligt op nog geen 4 km. Alle voorzieningen in de fraaie middeleeuwse stad Cluny op slechts 22 km afstand. De grotten in Azé, op 28 km afstand. Montceau-les-Mines bevindt zich op minder dan 35 km.

Bijzonderheden
Verwarming is een combinatie van olie en houtkachels. Er zijn 4 fosses-septiques maar er liggen ook al leidingen voor aansluiting op het riool.

Type eigendom

vinkje.png

Kasteel

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

800

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

130000

Slaapkamers

7

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

5

Verwarming

Stookolie

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Lauzes

Ligging

Afgelegen