Te koop

Huis in de Pas-de-Calais nabij Auxi-le-Château

Referentie:

M37662

Locatie:

Auxi-le-Châteaux

200000

Omschrijving

Karakteristieke burgemeesterswoning aan de rand van een dorp
Deze karakteristiek burgemeesterswoning is perfect gelegen aan de rand van een dorp in de Pas-de-Calais. Met een woonoppervlakte van 200 m2 (zolder en kelder niet meegerekend), 15 kamers en bijgebouwen met een vloeroppervlakte van nog eens 150 m2, is dit huis bij uitstek geschikt om een chambres d’hôtes of gîtes in te beginnen. Ook de daarbij. Het huis is centraal gelegen in een mooie groene omgeving met veel toeristische attracties. Binnen 3 kwartiers staat u op het strand. Niet ver van België, Nederland en Engeland.
Indeling
Het huis staat aan de rand van een dorp op een perceel van 3770 m2 en heeft een woonoppervlakte van 200 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn 15 kamers, waaronder 4 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een grote zolder en ciderkelder. Diverse te renoveren bijgebouwen met een totale vloeroppervlakte van 150 m2.

Woonhuis
Begane grond
Ruime woonkamer met grote schouw en openbaar. Tuinkamer met tuindeuren naar het terras (ook te gebruiken als slaapkamer). Grote woonkeuken met keukenblok. Eetkamer (voormalige slaapkamer). Slaapkamer met badkamer met douche, wastafel en toilet. Trappartij naar grote zolder en daarachter gelegen een bijkeuken. Hier bevindt zich tevens de trap naar de ciderkelder. TV / leeskamer met schouw en houtkachel en dubbele deuren naar het terras.
Vanuit deze kamer komt je in het voormalige woonhuis van de burgemeester. Ruime hal met trap naar verdieping en toegang tot een slaapkamer en een grote badkamer met douche, wastafel en toilet. Wasruimte met aanrecht en separaat toilet. CV ruimte.

Verdieping
Kleine slaapkamer op tussenverdieping. Op de eerste verdieping twee grote slaapkamers waarvan een met dubbele deur naar balkon.

Zolders
Twee grote zolders te bereiken met vaste trap, nu in gebruik als berging.

Ciderkelder
Vanuit de bijkeuken toegankelijke kelder waar vroeger de cider opgeslagen werd. Ook toegankelijk met dubbelluik in de voortuin

Bijgebouwen
Diverse bijgebouwen (150 m2) met o.a. garage, werkplaats, opslag van hout etc. Een gedeelte moet worden gerenoveerd.

Tuin
Aangelegde voortuin met zeer mooie notenboom en treurwilg. Achter het huis is een groot terras. Grote boomgaard met appelbomen. Er is een blijvend vrij uitzicht.

Omgeving
Rustig gelegen aan de rand van een klein dorpje. De directe omgeving is prachtig groen met zachtglooiende heuvels. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Dagelijkse boodschappen op 7 km. Grote steden met alle voorzieningen: Abbeville 30 km, Amiens met zijn prachtige kathedraal op 45 km, Arras op 50 km.

Bijzonderheden
De woonoppervlakte van 200 m2 is exclusief zolders en kelder. Deze kunnen eenvoudig verbouwd worden tot extra woonruimte/slaapkamers bijgebouwen 150m2 renovatie noodzakelijk.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

200

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

3770

Slaapkamers

4

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

2

Verwarming

Gas

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen