Te koop

Huis in de Lot-et-Garonne nabij Cuzorn

Referentie:

M01647

Locatie:

Cuzorn

499000

Omschrijving

Luxueuze authentieke woning op landgoed van 8,5 hectare in de Périgord
In het landelijk gebied rondom het beroemde Chateau de Bonaguil ligt dit landgoed met een luxueuze en perfect gerenoveerde boerderij. Daarbij zijn alle authentieke elementen volledig intact gebleven. De ligging is subliem met prachtige uitzichten op o.a. het Chateau de Bonaguil. U deelt de rust met reeën, wilde zwijnen, konijnen, hazen en zo nu en dan een vos of das. Een prachtig bezit midden in de natuur maar toch niet afgelegen.
Indeling
Op een landgoed van 8,5 hectare staat deze woning met een vloeroppervlakte van 180 m2 verdeeld over een volledig gerenoveerde boerderij en een nieuwbouwvleugel verbonden door de traditionele pigeonnier. Het hoofdgebouw is gedeeltelijk onderkelderd. In de schuur is alles aanwezig om 2 gîtes in te richten. De verschillende gebouwen komen samen rondom een fraaie binnenplaats.

Woonhuis
Oude gedeelte
Zitkamer met grote antieke schouw. Slaapplaats op mezzanine, slaapkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met terras op het zuiden.

Nieuwbouwvleugel
Ruime woonkamer met terrasdeuren naar de binnenplaats en terrasdeuren naar het zuid-terras. Zeer ruime, goed uitgeruste woonkeuken. Buanderie met wasmachine aansluiting en opbergruimte. Slaapkamer en badkamer met ligbad, ruime douche en wastafel. Apart toilet.

Schuur
Authentieke schuur (100 m2) die momenteel gerenoveerd wordt. Betonvloer, nieuwe muren en kozijnen, water en elektriciteit zijn aanwezig. Er is de mogelijkheid om een verdiepingsvloer aan te brengen. Een ideaal gebouw als atelier, gastenverblijf of gîtes.

Hangar/schuur
Voor de zitmaaier, aanhanger en alle andere tuingereedschappen.

Broodoven
Originele houtgestookte broodoven.

Tuin
De gebouwen zijn gegroepeerd rondom een gezellige binnenplaats. Om het huis ligt een fraaie rotstuin met diverse terrassen. Er is een boomgaard met een twintgtal fruitbomen en enkele notenbomen en sierbomen. Het terrein heeft een zee van ruimte (8,5 ha) en biedt vele mogelijkheden zoals het houden van paarden.

Zwembad
Ruim zwembad met groot zonneterras en een prachtig uitzicht over de omgeving.

Omgeving
Alle voorzieningen, restaurant, winkels en grote supermarkten op 5 km.
Het landgoed is gelegen in een natuurgebied in de bossen rondom het bekende Chateau de Bonaguil. Wandel-, fiets- en paardrijroutes in de nabije omgeving.

Bijzonderheden
Het huis wordt verwarmd door een omkeerbare warmtepomp; verwarming als het koud is, airco als warm is. De isolatie is uitstekend: label B. De hele inboedel is eventueel ter overname. Het huis is in perfecte staat van onderhoud en er zijn nog uitbreidingsmogelijkheden.

Type eigendom

vinkje.png

Domein/Landgoed

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

180

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

85000

Slaapkamers

4

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

2

Verwarming

Warmtepomp

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen