Te koop

Huis in de Lot-et-Garonne nabij Castillonnès

Referentie:

M25447

Locatie:

Castillonès

345000

Omschrijving

Comfortabele woonboerderij met groot atelier en bijgebouwen
Op een heuvel in de Lot-et-Garonne staat deze in 2005 en 2011 gerenoveerde natuurstenen woonboerderij op een perceel van 5.500 m2. De aangrenzende schuur is in 2007 omgetoverd in een prachtig atelier waar ook een gîtes/gastenverblijf van gemaakt kan worden. Samen met een schuur en een hangar omsluiten de gebouwen een afsluitbare binnenplaats ’cour’ met authentieke waterput. Daaromheen liggen weides met fruitbomen, bloemborders en terrassen. Een bijzonder fraai geheel op een ideale plek met fantastisch uitzicht rondom.
Indeling
Op een perceel van 5.500 m2 staat deze woonboerderij met een woonoppervlakte van 120 m2 over 2 verdiepingen en een aangrenzend atelier dat ook als tweede woning kan worden ingericht. Een schuur en hangar completeren het geheel.

Woonhuis
Begane grond
Ruime woonkeuken (25 m2) met houtkachel. Eetkamer (9 m2) die nu als bureau/TV kamer is ingericht. Gang met daaraan liggend 2 slaapkamers, badkamer met bad, douche en wastafel. Separaat toilet. Koele ruimte voor de wijn en voorraad, en een ruimte voor de wasmachine /droger met een wastafel.
Verdieping
Trap naar zeer ruime L-vormige mezzanine waar de zit-, lees-, muziekruimte is ingericht. 3e Slaapkamer.

Atelier
Aangrenzend groot atelier/expositieruimte (90 m2) met een kantoor en opslagruimte. Grote nieuwe tuindeuren naar de binnenplaats. Ideaal voor gîtes/gastenverblijf of een professionele activiteit aan huis.

Bijgebouwen
Hangar (80 m2) met daarin de olietank voor de CV installatie en de opslag van het open haard hout. Er is ruimte voor 3 auto’s.
Schuur (80 m2) voor de opslag van het tuingereedschap/machines. Aan een kant van de schuur is een zomerkamer met open haard en een leuk uitzicht op het dorpje.

Naast de gezellige binnenplaats is er een 30 meter met lavendel omzoomde oprijlaan, een fraai aangelegde tuin, moestuin en staan er diverse fruitbomen op het terrein (5.500 m2)

Omgeving
Het huis ligt privé maar niet geïsoleerd net buiten het dorp. Eerste levensbehoeften op een paar kilometer, grote supermarkten op ± 10 km. Bergerac Interenational Airport op een halfuurtje rijden.

Bijzonderheden
Dit huis is uitstekend gerenoveerd en tip top in orde. De dikke muren dakisolatie en nieuwe ramen en deuren met dubbelglas zorgen voor uitstekende isolatie. Het is een comfortabel geheel met veel authentieke details zoals een zichtbaar ‘charpente’. Het atelier en schuur zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld gîtes te maken.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

120

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

5500

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Stookolie

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen