top of page

Te koop

Huis in de Haute-Saône nabij Saint-Loup-sur-Semouse

Referentie:

M52370

Locatie:

Saint-Loup-sur-Semouse

127000

Omschrijving

Gerenoveerde woonboerderij met mogelijkheden
Aan de rand van een typisch Frans dorp in het noorden van de Haute-Saône staat deze gerenoveerde woonboerderij. Met zijn 4 grote slaapkamers en grote tuin is het een ideaal familiehuis. Er is zelfs ruimte om uit te breiden. De ligging is perfect; rustig en op een steenworp van de populaire Vogezen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen, alle watersporten bedrijven en ’s-winters heerlijk skiën.
Indeling
Op een perceel van van in totaal zo’n 2500 m2 staat deze woonboerderij met een woonoppervlakte van ± 200 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn 4 slaapkamers en 1 badkamer. Er is een bergzolder, cave en een inpandige garage.

Woonhuis
Begane grond
Via de voordeur komt u in de ruime woonkeuken met alle apparatuur. Woonkamer, door een boog verdeeld in voor- en achterkamer. In de woonkamer staat een houtkachel met oventje. Hal met een uitgang naar de achtertuin, toegang tot de deel en een separaat toilet. Badkamer met ligbad, en toegang tot de achtertuin, de deel en de woonkeuken. De vloeren zijn betegeld.
Achter de karakteristieke grote boogdeuren met loopdeur aan de voorzijde bevindt zich de deel. De deel is nu in gebruik als bijkeuken en opslag, maar u kunt er ook een woonbestemming aan geven. Vanuit de deel is er toegang tot de hal en de garage, en via 2 trappen naar respectievelijk de slaapkamers en een van de kamers boven de garage.
Bovenverdieping
Boven het woongedeelte bevindt zich de traphal en overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers. Separaat toilet. Boven de garage bevinden zich de toegang tot de zolder en 2 kamers.
Garage
Ruime inpandige garage met daarachter gelegen de cave. Trap naar de zolderruimte.

Tuin
De tuin bestaat uit 2 delen gescheiden door het boerenweggetje dat voor het huis doorloopt.

Omgeving
Het huis is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van een klein, typisch Frans dorpje. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de fraaie natuur met watertjes, bossen en velden. Dichtstbijzijnde boodschappen op ± 5 km. Grote(re) steden Épinal, Vesoul op iets meer dan een halfuurtje. Het populaire Gerardmer met zijn beroemde meer met alle watersporten ligt op een klein uurtje rijden.

Bijzonderheden
Het huis is voorzien van alle gemakken o.a. centrale verwarming en het is aangesloten op de riolering. Er is een zonneboiler voor de warmwater voorziening. Het huis is goed gerenoveerd en u kunt er zo in. En het biedt veel mogelijkheden om het de indeling te veranderen, het uit te breiden om bijvoorbeeld gîtes / chambres d’hôtes te beginnen.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

200

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

HILVERDA

Slaapkamers

4

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Stookolie

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen

bottom of page