Te koop

Huis in de Gironde nabij Cestas

Referentie:

M37733

Locatie:

Cestas

595000

Omschrijving

Comfortabele en zeer ruime villa in rustige buurt dichtbij Bordeaux
Deze recente geheel gelijkvloerse villa is van alle moderne gemakken voorzien (o.a. airco) en omringd door een fraai aangelegde tuin. De villa staat in een rustige villawijk net buiten Bordeaux en is ideaal gelegen ten opzichte van deze moderne metropool, het internationale vliegveld, TGV, de Autoroute en de stranden van de Atlantische Oceaan.
Omschrijving
Deze villa staat op een ruim perceel van 3150 m2 en heeft een woonoppervlakte van 350 m2 geheel gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling
Grote woonkamer (80 m2) met houtkachel, eetkamer (35 m2) met houtkachel, vloerverwarming en airco. Beide ruimtes hebben uitzicht op de fraaie tuin. Ruime keuken voorzien van alle moderne apparatuur. 2 Slaapkamers en suite met 2 grote dressings(kasten) met aparte douche ruimte en bad. Ook hier is vloerverwarmingDe twee slaapruimtes worden gescheiden door een portaal met toilet ruimte. Slaapkamer 3 met dressing aan de andere kant van het huis, waar ook een 2e badkamer is. Ruimte waar de droger annex wasmachine staan. Kantoor.

Terrein
Op het perceel van 3150 m2 is een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, ook overdekt. De eigen oprijlaan biedt voldoende parkeerruimte en er is een carport voor 2 auto’s.

Omgeving
In een mooie groene villa wijk van een voorstadje van Bordeaux. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. In minder dan een half uurtje staat u in het historische centrum van Bordeaux (24 km). TGV station op 25 km. Het internationale vliegveld is op 20 minuten. Binnen 3 kwartier staat u op de stranden van de Atlantische Oceaan.

Bijzonderheden
Al de ruimtes in het huis zijn voorzien van internet / tel en tv aanleg. Het huis wordt verwarmd door moderne energie zuinige elektrische verwarming en eetkamer en kantoor en de 3e slaapkamer hebben tevens airco die in de winter als verwarming fungeert.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

350

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

3150

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

2

Verwarming

Vloerverwarming

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen