Te koop

Huis in de Gard nabij Saint-Ambroix

Referentie:

Locatie:

Saint-Ambroix

189000

Omschrijving

Fraaie tussenwoning in prachtig gerenoveerd mijnbouw complex
In een voormalig mijnbouwcomplex zijn in 2007 diverse sfeervolle woningen gecreëerd. Een van deze unieke woningen is te koop. De woning is speels ingedeeld waarbij fraaie authentieke industriële details zoals 5 meter hoge plafonds, gietijzeren spanten, tongewelven, natuurstenen bogen en een mezzanine goed tot z’n recht komen. In het souterrain is een compleet gastenverblijf met eigen ingang en er is een gastenverblijf in medeeigendom. Het complex ligt op een mooie plek in de fraaie Gard aan de rand van het Parc National des Cevennes.
Indeling
Op 240 m2 eigen grond ligt deze tussenwoning met een woonoppervlakte van 150 m2 verdeeld over 3 verdiepingen en souterrain waar een gastenverblijf in is gemaakt.

Woning
Begane grond
Entree via eigen terras (80 m2). U-vormige eetkeuken (30 m2), extra berging en toiletruimte. De keuken heeft traditionele tonvormige plafonds. Trap naar de woonverdieping.

Woonverdieping
Grote open ruimte van 65 m2 in twee delen gescheiden door een natuurstenen boog. De oorspronkelijke gietijzeren spanten zijn overal zichtbaar. Het voorste gedeelte heeft een plafond van 5 m hoog en uitzicht op tuinen bos en heuvels. Plaatsing van een open haard is mogelijk. Het achterste gedeelte geeft toegang tot het ‘achter’terras en tuin. In het achterste gedeelte is ook de badkamer, dressing en de trap naar de mezzanine.

Slaapverdieping
Op de fraaie houten mezzanine is de slaapverdieping ingericht.

Souterrain / gastenverblijf
In het souterrain is een compleet gastenverblijf (30 m2) ingericht met douche wastafel en toilet en een eigen ingang vanaf het voorterras.

Tuin en terrassen
Voor de woning is een groot zonnig terras (80 m2). Achter de woning is een kleiner beschut terras (15 m2) en een tuin (35 m2).

Garage
Eigen garage in het garageblok op het terrein en een parkeerplaats ervoor.

Gastenverblijf in mede eigendom
De eigenaren van de woningen op het complex hebben gezamenlijk een gastenverblijf in eigendom. De lasten hiervoor zijn zeer laag.

Omgeving
De ligging is ideaal in het prachtige natuurgebied de Cevennen met zijn vele gorges en riviertjes waarop gekanood en gevist kan worden. Ook ideaal om te wandelen, fietsen en paardrijden. Vele pittoreske dorpjes, kastelen en toeristische bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Dagelijkse boodschappen op minder dan autominuten. Supermarkten op ± 10 minuten. Bijna alle voorzieningen in het gezellige stadje Saint-Ambroix (10 km). Alle voorzieningen in Alès op een halfuurje rijden.

Bijzonderheden
Deze in 2007 opgeleverde woning is in perfecte staat van onderhoud. De isolatie is goed en er is centrale verwarming (o.a. vloer). Plaatsing van een houtkachel is mogelijk. Een unieke woning in een uniek complex op een unieke plaats.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

150

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

240

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

2

Verwarming

Gas

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen