Te koop

Huis in de Creuse nabij Lourdoueix-Saint-Pierre

Referentie:

M25923

Locatie:

Lourdoueix-Saint-Pierre

75000

Omschrijving

Leuke woning met mogelijkheden op groot eigen terrein.
In de fraaie Limousin streek, op een perceel van ruim 6.000 m2 staat dit gerenoveerde, compleet ingerichte huis met 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Het hele huis is voorzien van luiken. Op het perceel mag eventueel gebouwd worden. Vlakbij een schilderachtig dorpje met alle voorzieningen en een meer met alle watersporten. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.
Indeling
Het huis telt 3 verdiepingen, met woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en sous sol/kelder. Woonoppervlakte is 80 m2 Het perceel is 6.180 m2 groot.

Woonverdieping
Via buitentrap en hardstenen terras komt men bij de achterdeur (met hordeur) in de compleet ingerichte woonkeuken (4,20 x 5,00 m) met veel kastruimte. Grenzend aan de keuken ligt de badkamer met douche, luxe-toiletkast en toilet (4,20 x 1,70m). Aan de voorkant van het huis bevindt zich de woonkamer (5.80 x 3.60 m) met authentiek balkenplafond en schouw met houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in de master bedroom met balkenplafond.

Bovenverdieping
Via een vaste trap in de keuken komt u op de bovenverdieping met 2 grote slaapkamers. Slaapkamer 1 (4,95 x 6,30 m) ligt aan de voorzijde van het huis. Slaapkamer 2 (4,10 x 7,20 m), is ingericht met 2 eenpersoons bedden en voorzien van 2 Veluxramen.

Kelder/Sous sol
Onder het huis is een kelder (2,50 x 5,80 m) met wasmachine aansluiting en wasmachine, te bereiken via een deur aan de voorzijde op straatniveau.

Omgeving
Het dichtsbijzijnde dorp heeft een kleine camping, café/restaurant en een uitstekend restaurant. In een ander nabijgelegen dorp bevindt zich een supermarkt, bouwmarkt, banken, bakkers, slagers en andere leuke winkeltjes. Op 5 km ligt een meer voor alle watersporten met leuke restaurantjes aan het meer. Er zijn volop vis, mountainbike, fiets- en wandelmogelijkheden mits men niet om een heuveltje geeft. Op een halfuurtje ligt een 18 holes golfbaan.

Bijzonderheden
Aan de buitenzijde is de hele woning voorzien van luiken, ook de achterdeur. Er zijn diverse rolhorren. De gemeente heeft geen bezwaren tegen het eventueel plaatsen van een schuur of bijgebouwen, zelfs een 2e huis. De prijs voor deze leuke woning is inclusief inboedel.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

80

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

6180

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Elektrisch

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging