Te koop

Huis in de Charente nabij Saint-Fraigne

Referentie:

M01316

Locatie:

Saint-Fraigne

179000

Omschrijving

Ruim opgezet natuurstenen huis met zwembad in een rustig gehucht
In een klein gehucht in de betoverend mooie Charente staat dit ruime huis met grote tuin en uitzicht over de omliggende velden. In de veel privacy biedende achtertuin ligt een groot overdekt terras en een zwembad met zonneterras rondom waar u heerlijk kunt genieten van het uitstekende klimaat. Dit heerlijke huis is goed onderhouden en bijzonder vriendelijk geprijsd.
Indeling
Op een perceel van 2638 m2 staat dit huis met een woonoppervlakte van 177 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een hangar/opslag, een overdekt terras en zwembad. Aan de overkant van de toegangsweg liggen 2 bijbehorende bospercelen.

Woonhuis
Begane grond
Grote woonkeuken (31 m2) met alle apparatuur, eetgedeelte, balkenplafond en houten vloer, en grote schouw met houtkachel. Aansluitend is de zeer ruime woonkamer (42 m2) met tegelvloer, balkenplafond, houtkachel en dubbele openslaande deuren naar de voorzijde van het huis. Een tweede zitkamer (21,4 m2), nu in gebruik als kantoor/hobby ruimte biedt toegang tot het ruime gedeeltelijk overdekte terras en het zwembad in de achtertuin. Er is een badkamer (5,5 m2) met ligbad en vaste wastafel. En er is een separaat toilet (1,8 m2) en separate doucheruimte (5 m2). Grote opslagruimte/kelderkast van 5,5 m2.
Etage
Via een vaste trap komt u op de overloop (2,4 m2) van de eerste etage waaraan 3 ruime slaapkamers zijn gelegen van respectievelijk 27,7, 16,9 en 16,3 m2. Er is ook een separaat toilet (1,8 m2) op deze verdieping.

Tuin
Voor het huis ligt een voortuin met parkeergelegenheid. Achter het huis is de geheel omsloten tuin met aan het huis een overdekt terras, een groot zwembad (10 x 5 m) met zonneterras rondom. Aan de zijkant van het huis is een grote hangar/opslagruimte (50 m2), een jeu des boules baan.
Extra percelen
Aan de overkant van het huis bevinden zich 2 bijbehorende bospercelen van 790 en 640 m2.

Omgeving
Het huis staat in een klein gehucht nabij het dorp Saint-Fraigne in de Charente op de grens met de Charente-Maritime. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, vissen en van de rust en het landschap genieten. Dagelijkse boodschappen, een markt en diverse voorzieningen zijn te vinden in Aigre op 10 km. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Ruffec (22 km). In de historische stad Angoulême op 45 km is een TGV station. In Poitiers op 86 km is een internationaal vliegveld.

Bijzonderheden
Dit huis heeft een perfecte staat van onderhoud. U hoeft er niets aan te doen behalve het in te richten naar uw smaak. De ruime opzet 3 slaapkamers, 2 badkamers en de grote privacy biedende tuin met groot zwembad (nieuwe liner in 2017) maken het tot een ideaal huis voor het hele gezin. Ook zeer geschikt voor de verhuur.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

177

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

4068

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

2

Verwarming

Elektrisch

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen