Te koop

Huis in de Cantal nabij St-Constant

Referentie:

MP15182

Locatie:

Saint-Constant

142000

Omschrijving

Recent gebouwd woon/vakantiehuis met zwembad, geschikt voor mindervaliden
Dit recent gebouwde huis (2006) ligt aan de rand van een gehucht midden in een prachtige groene omgeving op de grens van de Cantal en de Aveyron. Het huis is geheel gelijkvloers en één van de twee badkamers is geschikt voor mindervaliden. De ruime vlakke tuin met zwembad en groot zonneterras biedt uitzicht op bossen en velden. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers kunt u ook gasten ontvangen of het huis als gîte verhuren. Dit huis is tiptop in orde en u kunt er zo in.
Indeling
Dit huis staat op een perceel van 1952 m2 en heeft een woonoppervlak van 92 m2 geheel gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één geschikt voor mindervaliden. Er is een zwembad en een vrijstaande schuur.

Woonhuis
Ruime woonkamer met volledig uitgeruste open keuken. Schuifpui naar een overdekte veranda met aansluitend een ruim zonneterras (25 m2) en een zwembad (32 m2). 3 Slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 geschikt voor mindervaliden. Kelderkast voor opslag.

Schuur
Zeer ruime vrijstaande schuur met dubbele deuren voor een werkplaats en opslag van fietsen, tuinmeubels etc.

Tuin
Het ruime perceel (1952 m2) is praktisch ingedeeld met een oprijlaan tot aan de voordeur met voldoende parkeergelegenheid. De gehele achterzijde heeft een overdekte veranda die grenst aan het zwembad 932 m2) met een groot zonneterras (25 m2) rondom en afgesloten door een halfhoge muur. De rest van het terrein is nagenoeg vlak en begroeid met gras en enkele heesters en bomen, dus zeer gemakkelijk in onderhoud.

Omgeving
Gelegen in een rustig gehucht op de grens van de Cantal en de Aveyron. Een prachtige groene streek met veel natuurschoon en pittoreske dorpjes en stadjes. Op 5 km is een groter dorp met een winkel en bar-restaurant. Meer/alle voorzieningen zijn te vinden in Maurs met én van de gezelligste markten van Frankrijk (9 km) en Décazeville (18 km). Het internationale vliegveld van Rodez ligt op 45 km.

Bijzonderheden
Het huis is gebouwd in 2006 in houtskeletbouw en helemaal aangepast voor mindervaliden. Er is overal dubbele beglazing en de isolatie is perfect. Verwarming door middel van een warmtepomp/omkeerbare airco. Het huis heeft rondom elektrisch bedienbare rolluiken en is aangesloten op de riolering. Een perfect onderhouden en onderhoudsarm huis en tuin aangepast voor mindervaliden: u kunt er zo in. Ook zeer geschikt voor de verhuur.

moimmo biedt dit huis aan in samenwerking met een van onze Franse partners

Type eigendom

vinkje.png

Vakantiewoning

elektriciteit

Bouwjaar

2006

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

92

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

1952

Slaapkamers

3

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

2

Verwarming

Warmtepomp

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen