Te koop

Huis in de Aveyron nabij Brousse-le-Chateau

Referentie:

M00712

Locatie:

84000

Omschrijving

Gerenoveerde boerenwoning in natuurpark Des Grands Causes
Aan de rand van een klein dorpje in het prachtige Parc Natural Régional des Grands Causes en dichtbij de Gorges du Tarn, staat deze gerenoveerde voormalige boerenwoning. Een leuke typisch Franse woning, voor een zeer aantrekkelijke prijs. U hoeft er bijna niets aan te doen en u kunt meteen genieten van een streek waar de natuur overweldigend en het leven nog simpel is.
Indeling
Op een perceel van 326m2 staat deze gerenoveerde woning met een woonoppervlakte van 78m2 over 2 verdiepingen. Er is een zolder en een kelder/souterrain en een garage.

Woonverdieping
Via een afsluitbaar glazen portiek komt u in de hal met toilet en trap naar kelder. Zitkamer met houtkachel en via balkon toegang tot de tuin en aparte TV kamer. Eetkamer, volledig ingerichte woonkeuken met deur en toegang tot de tuin.

Slaapverdieping
Overloop met daaraan 2 ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel en douche. Via een luik op de overloop is de begaanbare zolder bereikbaar.

Kelder/souterrain
De kelder/souterrain met daglicht, is bereikbaar via de trap in de hal, een deur naar de tuin en een deur vanuit de garage. In de kelder bevinden zich de wasmachine, droger, diepvriezer, CV ketel en olietank.

Via de tuin en de kelder is de garage bereikbaar. In de tuin staan sierheesters, fruit- en notenbomen.

Omgeving
Een enorm natuurgebied van 3 aaneengesloten nationale parken ligt aan uw voeten. Wandelen, fietsen of kanoën en zwemmen in de Tarn. Het is een fantastische plek voor wie van ongerept natuurschoon en rust houdt.

Bijzonderheden
Het hele huis is gerenoveerd. Installaties zijn vernieuwd en de staat van onderhoud is prima. Overname van de inboedel is bespreekbaar. U kunt er zo in, maar er zijn ook mogelijkheden voor uitbreiding.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

78

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

326

Slaapkamers

2

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Stookolie

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Lauzes

Ligging

Afgelegen