Te koop

Huis in de Allier nabij Lapalisse

Referentie:

M51203

Locatie:

Lapalisse

98000

Omschrijving

Knusse woning met mogelijkheden in de zuidelijke Allier
Te midden van de glooiende heuvels van de zuidelijke Allier staat in een piepklein gehucht deze voormalige boerenwoning. Vanaf de grote veranda kijkt u uit over de vijver en de velden. De speelse indeling met o.a. 4 slaapkamers en een TV kamer biedt ruimte om er uw eigen droomhuis van te maken.
Indeling
Op een perceel van ± 800 m2 staat dit woonhuis met een woonoppervlakte van ± 110 m2 verdeeld over 2 woonlagen. Er zijn 5 slaapkamers en 1 badkamer. Er is een kelder en een schuur met een vloeroppervlakte van 25 m2.

Woonhuis
Begane grond
Via de overdekte veranda komt u in de woonkamer met plankenvloer, balkenplafond, schouw met houtkachel, 2de houtkachel en keukenhoek. TV/speelkamer die evnetueel als slaapkamer hgebruikt kan worden. Badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet. Vaste trap naar de slaapverdieping.

1ste Etage
De overloop biedt toegang tot 5 slaapkamers en een ruime gangkast. De bovenverdieping is ook toegankelijk via een vaste trap aan de buitenzijde van het huis.

Tuin
De omheinde tuin heeft voor het huis een ruime overdekte veranda. Naast het huis staat een schuur met een vloeroppervlakte van 25 m2. Voor de schuur staat een speeltoestel en is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Omgeving
In het gezellige dorp op nog geen 10 minuten zijn scholen, supermarkten, winkels, restaurants en barretjes. Op een klein halfuurtje rijden ligt de prachtige stad Vichy met zijn heilzame bronnen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen in het zacht glooiende landschap.

Bijzonderheden
Een leuk huis waar niets aan hoeft te gebeuren en dat veel mogelijkheden heeft. Dit huis is geïsoleerd , heeft rondom luiken en heeft recent een nieuwe dakbedekking gekregen. De staat van onderhoud is goed, u kunt er zo in. Overname van de inboedel is mogelijk.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

100

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

500

Slaapkamers

5

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

1

Verwarming

Hout

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

stalen golfplaat

Ligging

Afgelegen