Te koop

Huis + 5 gîtes in de Dordogne nabij Beynac-et-Cazenac

Referentie:

M31524

Locatie:

Beynac-et-Cazenac

425000

Omschrijving

Woonhuis en gîtes met prima omzet en uitbreidingsmogelijkheden
Middenin de vallei van de Dordogne op een toeristisch zeer aantrekkelijke plek staat dit domeintje met een woonhuis een gebouw met daarin 5 gîtes en een authentieke tabaksschuur liggend rondom een knusse binnenplaats. Er is een zwembad en fraai tuin. De omzet is al goed maar kan nog verder uitgebreid worden door in de tabaksschuur nog eens 3 gîtes te maken.
Indeling
Op een perceel van 2845 m2 staat een woonhuis met een vloeroppervlakte van ± 90 m2, een gebouw met een vloeroppervlakte van 220 m2 waarin 5 gîtes. Een derde gebouw met een vloeroppervlakte van 230 m2.

Woonhuis
Ruime woonkamer (36,5 m2), keuken (7,5 m2). 2 slaapkamers van 14 en 9 m2. Ruime badkamer en separaat toilet. Grote zolder waar gemakkelijk 3 slaapkamers gemaakt kunnen worden. Kelder met aparte wijnkelder.

Gîtes
Gebouw (220 m2) met daarin vijf gîtes. 2 gîtes op de begane grond met eigen terras, en 2 gîtes op de bovenverdieping. De 5de gîtes is in de aanbouw gevestigd en heeft ook een eigen terras en eigen ingang. De gîtes hebben een woon/slaapkamer van 38 m2 met keuken hoek en een aparte badkamer. Alle gîtes zijn compleet ingericht.

Schuur
Grote authentieke tabaksschuur (230 m2) waarin nog 3 gîtes gemaakt kunnen worden waarvan 2 met een verdieping. Het gebouw uit 18de eeuw verkeert in goede staat.

Bakoven
Authentieke grote hout gestookte bakoven waarin wel 80 broden tegelijk gebakken kunnen worden.

Tuin
De gebouwen liggen om een binnenplaats. Om de gebouwen ligt een fraaie tuin met een zwembad (4 x 9,5 m) en zonneterras.

Omgeving
Dagelijkse boodschappen op 2 km. Supermarkten, winkels, restaurants etc. in Sarlat, het toeristisch centrum van de Dordogne. Het huis ligt in het midden van de Dordogne vallei met vele bezienswaardigheden, kastelen, dorpjes en natuurschoon waar de Dordogne om bekend staat.

Bijzonderheden
Het geheel verkeerd in perfecte staat van onderhoud en is uitstekend geïsoleerd. De verhuur opbrengst is € 25.000 – €30.000 bij 4 maanden verhuur. En er zijn volop uitbreidingsmogelijkheden. Bij een bezichtiging zijn de omzetcijfers ter inzage.

Type eigendom

vinkje.png

Gîtes/Chambre d'hôtes

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

297

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

2851

Slaapkamers

7

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

6

Verwarming

Stookolie

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen