Te koop

Hotel-restaurant-bar in de Gers in Saint-Blancard

Referentie:

M00832

Locatie:

Saint-Blancard

498000

Omschrijving

Goedlopend petit hotel-restaurant-bar in het Toscane van Frankrijk
Midden in een gezellig dorpje staat dit populaire petit hotel-restaurant. Vroeger was dit een nonnenklooster. Nu is het het hele jaar door een trefpunt voor zowel Fransen als de internationale gemeenschap uit de wijde omgeving. Ook het sanatorium brengt veel klandizie. ’s Zomers weten de toeristen het hotel, het restaurant en de bar met zijn terras goed te vinden. De Nederlandse eigenaren hebben hier met veel plezier en succes een goedlopend bedrijf opgebouwd.
Omschrijving
Op een perceel van 3.300 m2 midden in het dorp, pal naast het gemeentehuis en tegenover het kasteel staat dit hotel-restaurant-bar met een restaurant-bar gedeelte met een privéwoning met 1 slaapkamer en 1 badkamer, en een appartement met een eigen ingang, 3 slaapkamers en 1 badkamer. Het separate hotelgedeelte heeft 7 kamers, elk met eigen badkamer.

Indeling
Privéwoning
De privéwoning is gelegen naast het bargedeelte en bestaat uit een grote privéruimte (50 m2) op de begane grond met houtkachel en airco. Daaraan gelegen het kantoor, de linnenkamer, en de trap naar het slaapgedeelte. De trap leidt via de overloop naar de slaapkamer met badkamer (22 m2) en airco. Het privégedeelte is makkelijk uit te breiden door (een gedeelte van) het appartement erbij te betrekken.

Appartement
Ook op de bovenverdieping is een appartement met een eigen ingang. Woonkamer met houtkachel (26 m2). 3 slaapkamers waarvan 1 dubbel. Vanuit de woonkamer is er een kleine hal die leidt naar een badkamer met toilet, ligbad en wastafel.

Zolder
Grote bergzolder.

Restaurant-bar gedeelte
Volledig uitgerust bargedeelte met toiletgroep en terras direct aan de straat met 20 zitplaatsen. Dubbele toegang naar de eetzaal (50 m2) met 30 zitplaatsen met toegang tot een tweede terras met 30 zitplaatsen (75 m2). Vanaf dit terras is ook de ontbijtzaal (30 m2) met open haard te bereiken. Hal met mindervaliden toilet en toegang tot de keuken. Professionele, goed uitgeruste keuken met airco. Diverse opslag- en koelruimtes. Multifunctionele zaal (66 m2, feestzaal / vergaderruimte / yoga / dans etc.). Toilet.

Hotel gedeelte
Het hotelgedeelte met zeven kamers, elk met eigen badkamer (douche, wastafel, toilet) bevindt zich in een apart gebouw in de tuin. 4 Kamers (elk 20 m2) zijn gelegen aan een gang die toegankelijk is via het terras voor het hotelgebouw. Via dit terras is ook een ruime hal (22 m2) toegankelijk waaraan nog eens 3 kamers gelegen zijn (2 x 14 m2 en 1 x 22 m2).

Tuin
In de grote tuin is een terras met 20 zitplaatsen en een speeltuin voor de kinderen.

Omgeving
Het levendige dorp is centraal gelegen op een heuvelrug in de Gimone vallei. Er is een kleine supermarkt, postkantoor, gemeentehuis, school en een groot sanatorium. Ook het kantoor van de 9 samengevoegde omliggende gemeenten is in het dorp gevestigd. Het trotse kasteel met de 15e -eeuwse kerk staat tegenover het hotel. Op 2 km is een groot stuwmeer (280 ha) met een zwemstrand en alle watersporten.

Bijzonderheden
Dit hotel-restaurant-bar heeft door de centrale ligging, de regiofunctie van het dorp, het sanatorium en de grote internationale gemeenschap het hele jaar door een goede bezetting.
Alles is uitstekend op orde, dus u neemt een goedlopend bedrijf over. Door de veelzijdigheid van het object zijn er veel mogelijkheden om uit te breiden of het naar eigen wens in te richten. De overname is inclusief de gehele inventaris (uitgezonderd de privé inboedel) De uitstekende exploitatie cijfers zijn ter inzage bij een bezichtiging.

Type eigendom

vinkje.png

Commercieel pand

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

90

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

33000

Slaapkamers

10

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

9

Verwarming

Gas

Afvalwater

riolering

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Bebouwde kom