Te koop

Groot vrijstaand huis, volledige renovatie-nieuwbouw met panoramisch zicht op de Loire , ‘les Monts de la Madeleine’ en ‘les Monts du Lyonnais’ in de buurt van Lyon – Roanne - Clermont Ferrand (42).

Referentie:

M210501

Locatie:

Vézelin-sur-Loire

590000

Omschrijving

In het departement nr. 42 Loire ligt dit volledig gerenoveerd, vrijstaand huis met bijgebouw op een terrein van 8. 373 m². De ligging is enig en werkelijk ‘magnifique’ met panaromisch zicht op het zwembad (9 m * 4 $ 1,35 m.) , de Loire, les Monts de la Madeleine et les Monts du Lyonnais. De omliggende tuin is volledig aangelegd met zwembad, petanquebaan (16 m. x 9 m.) , trampoline in ground (4,3 m.) en twee terrassen. De volledige renovatie, uitgevoerd o.a. door “un compagnon du devoir “ en “un meilleur ouvrier de France” , zorgt voor een uitzonderlijk comfortniveau. Het geheel kan aangewend worden als groot familiehuis al dan niet gecombineerd met het verhuur als gîte of B & B.
Indeling – ligging

Op een terrein van 8.373 m² staat dit a./ woonhuis met een bewoonbare oppervlakte van 163 m²+ kelder van 88 m² en b./ een bijgebouw deels leefruimte, badkamer, verdieping (66 m²) en deels garage / werkplaat (81 m²). Het gebouw bevindt zich in een zone “micro klimaat” m.a.w. weinig regen en veel zon, zelfs temperaturen vergelijkbaar met Zuid-Frankrijk.

Woonhuis

Gelijkvloers : living met aansluitend enerzijds een eetkamer en anderzijds ingerichte keuken. – slaapkamer - badkamer en toilet.
Verwarming : vloerverwarming (op water) en een tweezijdige houtkachel, kijkende naar de living en de keuken.
Verdieping : drie slaapkamer en een mezanine - badkamer met toilet.
Verwarming : elektrische radiatoren . .
Kelder – niveau parking : de ingang bevindt zich op het niveau van de parking - douche met toilet. – technische ruimte voor het zwembad met eveneens een toilet. .

Bijgebouw – schuur

Het bijgebouw bestaat uit twee delen nl. a./ op het gelijkvloers ingericht met een open leefruimte, badkamer en toilet. De verdieping kan gebruikt worden als grote familiekamer.
b./ Het schuurgedeelte wordt momenteel gebruikt als dubbele garage en/of atelier .
Alles is voorzien om de twee delen geheel of deels om te bouwen tot een woning.

Tuin

Naast het woonhuis ligt het zwembad ( 4m x 9m) met panoramisch uitzicht, automatische rolluik, groot terras. Verwarming van het zwembad via een warmtepomp.
Petanque-baan (5x16m), trampoline in ground (4,3 m.) , kinderspelen en ruime parking.
Aansluitend is eer een weide van 67 a 89 ca .
Mogelijkheid om de omliggende gronden ( 7 ha 39 a.) te huren.

Bijzonderheden

Enkel een deel van de kelder (dd. 1744) is gebleven en het volledige gebouw is volledig nieuw met behoud van het oorspronkelijk grondplan en met bijzondere aandacht voor de isolatie (isolerende Wienerberger bakstenen 55 cm. en actis-dakisolatie) . Het geheel is instapklaar maar ook kostenvrij voor de komende jaren. Een extra inkomen is mogelijk via verhuur als gîte of B & B. Internet en telefoon en T.V. via glasvezel.

De ligging is ideaal : alleenstaand – volle natuur – stilte - panoramisch zicht - alle voorzieningen – op 12 km. van winkels – prachtige en betaalbare horeca - toeristische mogelijkheden ( cultuur, watersport, wandelen, markten, fietsen, skiën,..) - en op rijafstand van Roanne (20 km.) - Lyon (80 à 100 km.) -, Clermont-Ferrrand (90 km.) – Saint Etienne 70 km.) – treinstation in Roanne en Lyon – vliegplein in Lyon en Clermond Ferrand

Foto’s en beschrijvingen (power point) en film (wetransfer) is te bekomen op eenvoudige aanvraag via lamadeleine42260@outlook.com.

Type eigendom

vinkje.png

Woning

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

270

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

8373

Slaapkamers

5

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

4

Verwarming

Vloerverwarming

Afvalwater

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Bos