top of page

Te koop

Gîtes / chambres d’hôtes in de Isère nabij Moirans

Referentie:

M52238

Locatie:

Moirans

675000

Omschrijving

Perfect gelegen gîtes / chambres d’hôtes bedrijf
Aan de rand van het Parc Naturel du Vercors, niet ver van Grenoble, ligt deze grote gîtes / chambres d’hôtes. Op een ruim terrein van 2357 m2 staat het gastenverblijf met 7 slaapkamers. Er is ruimte om uit te breiden en het pand naar eigen inzicht in te delen en te exploiteren. De professionele keuken heeft aansluitend een eetzaal /restaurant (License IV) met veranda. Er is een eigenarenverblijf, en een multifunctioneel bijgebouw / paviljoen. Het grote zwembad met zonneterras maakt het helemaal af. Dit fraaie onroerend goed is ondergebracht in een SARL. U wordt volledig eigenaar van de SARL (murs en fonds).
Indeling
Op een terrein van 2357 m2 staat deze gîtes / chambres d’hôtes met een woonoppervlakte van ruim 330 m2 verdeeld over 3 niveaus. Er zijn 7 slaapkamers en 5 badkamers. Het gebouw is geheel onderkelderd en er is een begaanbare zolder. Separaat eigenarenverblijf en een multifunctioneel bijgebouw. Zwembad en garage.

Gastenverblijf
Het gastenverblijf heeft 5 niveaus van elk zo’n 100 m2.
Kelder
Het gehele gebouw is onderkelderd.
Begane grond
Het gastenverblijf heeft op de begane grond een grote woonkamer. In de aanbouw is volledig uitgeruste professionele keuken (60 m2) en een restaurant/eetzaal van 50 m2 met veranda. Er zijn 3 wc’s waarvan 1 geschikt voor minder validen.
Étages
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een gezamelijke badkamer. Op de tweede verdieping 3 slaapkamers elk met eigen badkamer.
Zolder
De zolderverdieping is uitermate geschikt om bijvoorbeeld nog enkele slaapkamers of studio’s te maken.

Eigenarenverblijf
Het eigenarenverblijf heeft een woonoppervlakte van 50 m2 over 3 niveaus. Woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer.

Bijgebouw
In het bijgebouw dat in de tuin bij het zwembad staat, zijn verschillende functies ondergebracht:
Bijkeuken
Met aansluitingen voor wasmachine droger.
Broodoven en buiten grill / barbeque
Authentieke broodoven.
Local technique
Ruimte voor de zwembad installatie en -benodigdheden.

Garage
Garage / werkplaats en diverse parkeerplaatsen.

Tuin
De geheel omheinde tuin biedt veel privacy. Er is een zwembad van 10,5 x 6 m met een diep gedeelte en een groot zonneterras en een pool house. De volwassen bomen zorgen voor diverse schaduwplekjes.

Omgeving
Gelegen aan de rand van een typisch Frans stadje. Het centrum met restaurants, terrasjes en winkels, en alle voorzieningen op 1 km. Op 5 km afstand begint het prachtige Parc Naturel de Vercors. Grenoble met een internationaal vliegveld op 30 km.

Bijzonderheden
U neemt een compleet bedrijf over (murs en fonds des commerces) met alle vergunningen en licensies. Er is een License IV aanwezig. De staat van onderhoud is goed. Er zijn volop mogelijkheden om uit te breiden en/of het pand naar eigen inzicht in te richten met bijvoorbeeld appartementen / studio’s. Een mooie kans voor creatieve ondernemers.

Type eigendom

vinkje.png

Gîtes/Chambre d'hôtes

elektriciteit

Bouwjaar

vinkje.png

zwembad

Woonoppervlakte

330

verplichte attesten

Terreinoppervlakte

2357

Slaapkamers

9

vinkje.png

DDT

vinkje.png

SPANC

Badkamers

5

Verwarming

Gas

Afvalwater

Septische put

Dakbedekking

Pannen

Ligging

Afgelegen

bottom of page