top of page

Vastgoedbegeleiding "à la carte"

moimmo 640x320.png

U bepaalt wat wij doen

Geen exclusiviteitscontract

Geen commissie

AV -1 luchtfoto.JPG

Vervul

Je Dromen

Uw woning verkopen

Bespaar duizenden euro's

Neutrale en onafhankelijke begeleiding

Bepaal volledig 'à la carte' wat wij voor u doen

Vele tips voor een vlottere en snellere verkoop van uw woning

Bespaar nog meer door onze 'tevredenheidsactie'

Vermijd nutteloze bezoeken door onze 'filtertechniek'

Een woning kopen

koop geen kat in een zak en maak gebruik van onze 80-punten checklist

Neutrale en onafhankelijke begeleiding

Maak gebruik van onze vele tips voor een zorgeloze aankoop

Bepaal volledig 'à la carte' wat wij voor u doen

Bespaar door onze 'tevredenheidsactie'

moimmo 640x320.png

TE KOOP

Uw woning zelf verkopen zonder zorgen

In een steeds duurder wordende wereld is iedereen op zoek naar manieren om geld te besparen. Voor vastgoedtransacties is dat niet anders en zeker nu ook de leningen, bouwmaterialen en energiebesparende maatregelen letterlijk met de dag duurder worden. Jammer genoeg is het bijna onmogelijk hierop te gaan besparen. Daarbovenop komt nog eens dat u bij aan- of verkoop van uw vastgoed onmiddellijk duizenden euro's uitgeeft aan de immomakelaar. Gemiddeld gaat het hier om bedragen tussen de 5.000 en 15.000 €. Meer en meer mensen willen dus hun woning verkopen zonder makelaar. Een goede keuze, zeker als u geld wil besparen, maar vaak rijzen er gaandeweg toch vragen en twijfels. Zeker als uw woning niet onmiddellijk verkocht raakt.

Wij kunnen helpen!! 

Een diploma bouwkunde, verschillende jaren ervaring als erkend immomakelaar in binnen- en buitenland en menig gerealiseerde aan- en verkopen geven ons de nodige ervaring om mensen 'à la carte' te begeleiden bij zowel de aan- als verkoop van hun woning.

Niet alleen loodsen wij u door de steeds veranderende wettelijke administratie maar wij kunnen ook zorgen voor deskundige en praktische begeleiding gedurende het hele aan- en/of verkooptraject. Doorheen dit hele traject voorzien wij u ook van vele neutrale en onafhankelijke tips om uw vastgoedtransactie tot een goed eind te brengen. U betaalt enkel voor geleverde diensten waardoor u duizenden euro's bespaart en u niet vasthangt aan een duur exclusiviteitscontract.

Waar ligt de besparing als u een woning wenst te kopen? Als u een woning wil kopen welke wordt verkocht zonder makelaar dan heeft u uiteraard meer marge bij het onderhandelen van de aankoopprijs. Maar ook door gebruik te maken van onze diensten kunnen u veel geld besparen, op korte èn lange termijn!

Wil u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en hoeveel u kan besparen? Reserveer dan snel een gratis online kennismakingsgesprek of neem contact via onderstaand formulier!

Over ons

moimmo 640x320.png
Gift Sack_edited.png

Koop geen kat in een zak